PASS Македонија
PASS Македонија
Главна | Профил | Регистрирање | Активна тема | Членови | Пребарување | FAQ
Корисник:
Лозинка:
Сними ја лозинката
  Форум Теми Пораки Последна Порака Модератор(и)  
Скриј ги деталите Microsoft    
Стари пораки Microsoft Analysis Services 2000/2005/2008/2008R2/2012
7 24 21/03/2012
14:08:04
од: Alex
Alex, Stef, vanja  
Стари пораки Microsoft SharePoint Portal Server 2003/2007/2010/2013
5 7 29/11/2019
20:11:48
од: YettaMackennal
   
Стари пораки Microsoft SQL Server 2000/2005/2008/2008R2/2012
259 1006 30/11/2019
05:27:06
од: EmerySymonds4
Alex, Stef, vanja  
Стари пораки Microsoft.NET 1.1/2.0/3.0/3.5
23 82 30/11/2019
03:35:36
од: AlphonsoOtoole0
Alex, Stef, vanja  
Скриј ги деталите Известувања, поплаки, багови итн.    
Стари пораки Известувања, поплаки, багови итн. за форумот.
19 45 08/11/2019
19:33:45
од: ToshaJarrett27
vanja  
Статистики
  80 од 429 Членови имаат напишано 1164 пораки во 5 форуми, со последна порака на 30/11/2019 05:27:06 напишана од: EmerySymonds4.
Моментално има 313 теми.
Посакајте му добредојде на: QuyenHess9.
Нови пораки Има нови пораки од последната посета.
Стари пораки Нема нови пораки од последната посета.
PASS Македонија © PASS Македонија На почеток од траницата
Powered By: PASS Македонија 3.4.03