PASS Македонија
PASS Македонија
Главна | Профил | Регистрирање | Активна тема | Членови | Пребарување | FAQ
Корисник:
Лозинка:
Сними ја лозинката
  Форум Теми Пораки Последна Порака Модератор(и)  
Скриј ги деталите Microsoft    
Стари пораки Microsoft Analysis Services 2000/2005/2008/2008R2/2012
17 34 19/03/2021
08:13:16
од: creverek
Alex, Laki, Stef, vanja  
Стари пораки Microsoft SharePoint Portal Server 2003/2007/2010/2013
32 34 20/04/2021
10:23:44
од: shenq41
Laki  
Стари пораки Microsoft SQL Server 2019/ Azure SQL Database
262 1009 09/12/2021
10:10:12
од: lnbdra
Alex, Laki, Stef, vanja  
Стари пораки Microsoft.NET 1.1/2.0/3.0/3.5
35 94 09/12/2021
10:08:00
од: lnbdra
Alex, Laki, Stef, vanja  
Детали за оваа категорија Известувања, поплаки, багови итн.    
Статистики
  72 од 330 Членови имаат напишано 1225 пораки во 5 форуми, со последна порака на 09/12/2021 10:10:12 напишана од: lnbdra.
Моментално има 374 теми.
Посакајте му добредојде на: lnbdra.
Нови пораки Има нови пораки од последната посета.
Стари пораки Нема нови пораки од последната посета.
PASS Македонија © PASS Македонија На почеток од траницата
Powered By: PASS Македонија 3.4.03