PASS Македонија
PASS Македонија
Главна | Профил | Регистрирање | Активна тема | Членови | Пребарување | FAQ
Корисник:
Лозинка:
Сними ја лозинката
  Форум Теми Пораки Последна Порака Модератор(и)  
Скриј ги деталите Microsoft    
Стари пораки Microsoft Analysis Services 2000/2005/2008/2008R2/2012
7 24 21/03/2012
14:08:04
од: Alex
Alex, Laki, Stef, vanja  
Стари пораки Microsoft SharePoint Portal Server 2003/2007/2010/2013
36 38 26/11/2022
03:59:34
од: YdsffGltuve
Laki  
Стари пораки Microsoft SQL Server 2019/ Azure SQL Database
257 1004 26/11/2022
04:03:37
од: YdsffGltuve
Alex, Laki, Stef, vanja  
Стари пораки Microsoft.NET 1.1/2.0/3.0/3.5
23 82 26/11/2022
04:08:09
од: YdsffGltuve
Alex, Laki, Stef, vanja  
Скриј ги деталите Известувања, поплаки, багови итн.    
Стари пораки Известувања, поплаки, багови итн. за форумот.
28 54 18/06/2021
11:40:40
од: Ivanovski
Laki, vanja  
Статистики
  73 од 332 Членови имаат напишано 1202 пораки во 5 форуми, со последна порака на 26/11/2022 04:08:09 напишана од: YdsffGltuve.
Моментално има 351 теми.
Посакајте му добредојде на: Lindor.
Нови пораки Има нови пораки од последната посета.
Стари пораки Нема нови пораки од последната посета.
PASS Македонија © PASS Македонија На почеток од траницата
Powered By: PASS Македонија 3.4.03