PASS Македонија
PASS Македонија
Главна | Профил | Регистрирање | Активна тема | Членови | Пребарување | FAQ
Корисник:
Лозинка:
Сними ја лозинката
 Сите Форуми
 Известувања, поплаки, багови итн.
 Известувања, поплаки, багови итн. за форумот.
 Ooi a ?aaioaaa ni ????????????

Забелешка: Мора да сте регистриран за да реплицирате.
За да се регистрирате, притиснете овде. Регистрацијата е Бесплатна!

Големина на екран:
Корисничко Име:
Лозинка:
Формат:
Формат: ЗдебеленоИталикПодвлеченоПрешкртано Порамни од левоПорамни оп срединаПорамни десно Хоризонтална линија Внеси HyperlinkДодади Email Додади КодДодади цитатДодади листа
   
Порака:

* HTML е исклучен
* Форум Код вклучен
Смајлови
Насмевка [:)] Голема насмевка [:D] Кул [8D] Црвени образи [:I]
Јазик [:P] Лош  [):] Намигнување [;)] Кловн  [:o)]
Црно око [B)] Црна осумка [8] Тага [:(] Срам [8)]
Шокиран [:0] Љут [:(!] Мртов [xx(] Поспан [|)]
Бакнежи [:X] Одобрува [^] Неодобрува [V] Прашалник [?]

  Кликни тука за да го ставиш потписот.
    

К Р И Т И К И     З А     Т Е М А Т А
DanielJoskovski Posted - 29/04/2005 : 01:33:46
?a ai n?aaeoa ee iaa, noa?eoa iinoiae na oaoei ?eoeeae ?

Iica?aa,
Aaieae


3   П О С Л Е Д Н И     П О Р А К И     (Најпрво најновите)
Alex Испратено - 06/05/2005 : 13:27:33
Se dodeka ne go popravime , ne e loso da koristis latinicno pismo .

Na Windays imase odlicni temi, vednas stom ke go dobijam postkonferenciskoto CD ke gi objavam prezentaciite na Web.

Mnogu jaka tema bese : SQL Server 2000 Lessons learned - Odlicna prezentacija i odlicna tema.

Isto taka jaka tema bese :Implementacija na KPI so SQL Server 2005 i ADOMD.NET kako klient.

Visual Studio Team Sistem 2005 Beta 2 bese pretstaveno dosta detalno, no poradi bavnosta pri vcituvanjeto , 2-3 prezentacii ostanuvaa bez demoa .

Inaku posledna inforfmacija vo vrska so SQL Server 2005 e deka najverovatno RTM verzijata ke se objavi vo Februari 2006 , taka sto varijantata so Septemvri 2005 po se izgleda ke se zameni.

Pozdrav
Aleksandar
DanielJoskovski Испратено - 06/05/2005 : 01:55:47
A ke go popravite li nabrzo?
Imase li nekoja zeska tema na WinDays ?

Pozdrav,
Daniel


Alex Испратено - 04/05/2005 : 14:12:53
Znam znam,

Toa se sluci otkako instalirav ASP.NET 2.0 Beta 1 na serverot. Izgleda kompatibilnosta znae ponekogas i da ne e tolku jaka strana na Microsoft ili pak Beta e Beta :-) .


Pozdrav
Aleksandar

PASS Македонија © PASS Македонија На почеток од траницата
Powered By: PASS Македонија 3.4.03