PASS Македонија
PASS Македонија
Главна | Профил | Регистрирање | Активна тема | Членови | Пребарување | FAQ
Корисник:
Лозинка:
Сними ја лозинката
 Сите Форуми
 Известувања, поплаки, багови итн.
 Известувања, поплаки, багови итн. за форумот.
 Workaround

Забелешка: Мора да сте регистриран за да реплицирате.
За да се регистрирате, притиснете овде. Регистрацијата е Бесплатна!

Големина на екран:
Корисничко Име:
Лозинка:
Формат:
Формат: ЗдебеленоИталикПодвлеченоПрешкртано Порамни од левоПорамни оп срединаПорамни десно Хоризонтална линија Внеси HyperlinkДодади Email Додади КодДодади цитатДодади листа
   
Порака:

* HTML е исклучен
* Форум Код вклучен
Смајлови
Насмевка [:)] Голема насмевка [:D] Кул [8D] Црвени образи [:I]
Јазик [:P] Лош  [):] Намигнување [;)] Кловн  [:o)]
Црно око [B)] Црна осумка [8] Тага [:(] Срам [8)]
Шокиран [:0] Љут [:(!] Мртов [xx(] Поспан [|)]
Бакнежи [:X] Одобрува [^] Неодобрува [V] Прашалник [?]

  Кликни тука за да го ставиш потписот.
    

К Р И Т И К И     З А     Т Е М А Т А
DanielJoskovski Posted - 05/12/2003 : 03:16:56
Недела дена немозам да постам ништо на форумот, денес се изнервирав и стиснав на Регистрирање, кога ми понуди да се регистрирам, стиснав на Сите Форуми и влегов во форумот, што ми го потврди сомневањето дека не е во прашање интернет-от, кога не се добива директно. Видете што е ова, оти проблем е
Поздрав,
ДАниел

5   П О С Л Е Д Н И     П О Р А К И     (Најпрво најновите)
DanielJoskovski Испратено - 10/12/2003 : 00:57:31
Сакаш да кажеш, дека ова ќе остане вака, а дека само во Forum.htm и Clenovi.htm треба да има некои шизички текстови

Поздрав,
Даниел

Alex Испратено - 08/12/2003 : 10:39:14
Златен многу брзаш .
Прво треба да ги прочиташ претходните постови и да провериш дали нешто се изменило во меѓувреме,па потоа да пишуваш пола страна .
Инаку за текстовите сите гледаат и забележуваат дека фалат ама никако да се напишат сами од себе .


Поздрав
Александар Талев
DanielJoskovski Испратено - 08/12/2003 : 02:57:38
Ај вака, пополека.
Ако откуцаш http://www.sqlpass.org.mk
Добиваш главна страна. На таа главна страна има мени со опции
... .... ..... Форум .... Членови
наведените линкови неработат како сто јас сметам дека би требало да работат.
Фактички линкот Форум ме носи на: http://www.sqlpass.org.mk/forum.htm
Јас за да го постам ова (за да го добијам форумот) куцам:
http://www.sqlpass.org.mk/Forum/Default.asp

Нешто слично е и за Членови, ама сега не ми се куца баш.

Поздрав,
ДаниелAlex Испратено - 05/12/2003 : 17:10:48
Едно дополнение,

Имаше мало багче кое е отстрането.

Поздрав
Alex Испратено - 05/12/2003 : 12:02:24
Е како бе Даниел , а ова како успеваш да го посташ .
Имаме многу големи проблеми со Internet провајдерите и постојано се случува испад од Internet конекцијата.
Разговаравме со дечките од фирмата на Internet провајдерот и најдовме начин да се надминат сите овие проблеми. Рок кој го дадоа 7 дена
(Да се надеваме )
Доколку не успее да се обезбеди стабилна линија проблемот ќе го решиме со хостирање на нова локација

Поздрав
Александар ТалевPASS Македонија © PASS Македонија На почеток од траницата
Powered By: PASS Македонија 3.4.03