PASS Македонија
PASS Македонија
Главна | Профил | Регистрирање | Активна тема | Членови | Пребарување | FAQ
Корисник:
Лозинка:
Сними ја лозинката
 Сите Форуми
 Известувања, поплаки, багови итн.
 Известувања, поплаки, багови итн. за форумот.
 FYROM

Забелешка: Мора да сте регистриран за да реплицирате.
За да се регистрирате, притиснете овде. Регистрацијата е Бесплатна!

Големина на екран:
Корисничко Име:
Лозинка:
Формат:
Формат: ЗдебеленоИталикПодвлеченоПрешкртано Порамни од левоПорамни оп срединаПорамни десно Хоризонтална линија Внеси HyperlinkДодади Email Додади КодДодади цитатДодади листа
   
Порака:

* HTML е исклучен
* Форум Код вклучен
Смајлови
Насмевка [:)] Голема насмевка [:D] Кул [8D] Црвени образи [:I]
Јазик [:P] Лош  [):] Намигнување [;)] Кловн  [:o)]
Црно око [B)] Црна осумка [8] Тага [:(] Срам [8)]
Шокиран [:0] Љут [:(!] Мртов [xx(] Поспан [|)]
Бакнежи [:X] Одобрува [^] Неодобрува [V] Прашалник [?]

  Кликни тука за да го ставиш потписот.
    

К Р И Т И К И     З А     Т Е М А Т А
wingchun Posted - 30/03/2004 : 10:32:35
Abe decki, ne sum golem patriot, ama nema smisla koga na makedonski sajt (ili portal, nezavisno), se pojavuva imeto fyrom. Pobarajte pod Profil da vnesete od koja drzava ste vo drop down list-ata. Pogodete makedonija pod koe ime ke ja najdete.
1   П О С Л Е Д Н И     П О Р А К И     (Најпрво најновите)
Alex Испратено - 30/03/2004 : 14:43:26
Потполно си во право wingchun. Но сепак ти излезе најголем патриот бидејќи ти ја примети прв грешката

Веќе нема да се појавува Fyro.

Поздрав
Александар Талев

PASS Македонија © PASS Македонија На почеток од траницата
Powered By: PASS Македонија 3.4.03