PASS Македонија
PASS Македонија
Главна | Профил | Регистрирање | Активна тема | Членови | Пребарување | FAQ
Корисник:
Лозинка:
Сними ја лозинката
 Сите Форуми
 Microsoft
 Microsoft SQL Server 2000/2005/2008/2008R2/2012
 Novi svojstva na SQL Server 2014

Забелешка: Мора да сте регистриран за да реплицирате.
За да се регистрирате, притиснете овде. Регистрацијата е Бесплатна!

Големина на екран:
Корисничко Име:
Лозинка:
Формат:
Формат: ЗдебеленоИталикПодвлеченоПрешкртано Порамни од левоПорамни оп срединаПорамни десно Хоризонтална линија Внеси HyperlinkДодади Email Додади КодДодади цитатДодади листа
   
Порака:

* HTML е исклучен
* Форум Код вклучен
Смајлови
Насмевка [:)] Голема насмевка [:D] Кул [8D] Црвени образи [:I]
Јазик [:P] Лош  [):] Намигнување [;)] Кловн  [:o)]
Црно око [B)] Црна осумка [8] Тага [:(] Срам [8)]
Шокиран [:0] Љут [:(!] Мртов [xx(] Поспан [|)]
Бакнежи [:X] Одобрува [^] Неодобрува [V] Прашалник [?]

  Кликни тука за да го ставиш потписот.
    

К Р И Т И К И     З А     Т Е М А Т А
Alex Posted - 11/03/2014 : 12:58:27
Na sledniot link moze da se vidat koi se vodecki osobini vo SQL Server 2014.

http://blogs.technet.com/b/dataplatforminsider/archive/2014/03/05/top-3-features-i-m-excited-about-in-sql-server-2014.aspx?WT.mc_id=Social_TWITTER_OutgoingEvents_20140305_46831169_SQLServer&utm_content=buffer4a700&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

Alex

PASS Македонија © PASS Македонија На почеток од траницата
Powered By: PASS Македонија 3.4.03