PASS Македонија
PASS Македонија
Главна | Профил | Регистрирање | Активна тема | Членови | Пребарување | FAQ
Корисник:
Лозинка:
Сними ја лозинката
 Сите форуми
 Известувања, поплаки, багови итн.
 Известувања, поплаки, багови итн. за форумот.
 Известувања, поплаки, багови итн. за форумот
 Нова Тема  Одговори на Тема
 Погодно за печатење
Автор Предходна Тема Тема Наредна Тема  

vanja
Администратор

4 Пораки

Posted - 23/09/2003 :  14:46:30  Прикажи го профилот  Одговори со Цитат
Во овој форум можете да пишувате за сите работи што не ви се допаѓаат на SQLPass форумот, работи што би ги измениле, багови доколку ги пронајдете, синтаксни грешки, лош превод итн. Форумот секојневно се ажурира така да секоја забелешка е добредојдена.

Laki
Модератор

211 Пораки

Испратено - 30/09/2003 :  10:50:18  Прикажи го профилот  Одговори со цитат
Zaradi zbogatuvanje na diskusijata
predlagam da se otvori poseben forum za
Borland produkti:
so podgrupi C# Builder, Delphi, Delphi.Net i sl
На почеток од страната

vanja
Администратор

4 Пораки

Испратено - 30/09/2003 :  16:00:57  Прикажи го профилот  Одговори со цитат
Laki,Се сложувам дека Borland и неговите производи е користена тема, но сметам дека оваа тема во овој момент е потребно да ја одложиме барем на овој форум, бидејќи заложбата ни беше technical support за Microsoft технологија фокусирана на SQL Server.(и ти си еден од основачите не ?)Доколку другите членови имаат мислење во врска со оваа тема, не е лошо да го слушнеме.

Потпис тежок еден грам, автограм, автограм.
На почеток од страната

Stef
Модератор

47 Пораки

Испратено - 09/10/2003 :  11:54:27  Прикажи го профилот  Одговори со цитат
Се уште сме нов форум и според мене подобро е да се фокусираме
на SQL и евентиално .NET и форумот да биде по квалитетен одошто да се
зафатиме со многу области. Мислам дека е доволно што дополнително отворивме .NET надвор од SQL.

Можеби во иднина кога би имале повеќе модератори за тие теми,
би можеле да прошириме ...
На почеток од страната
  Предходна Тема Тема Наредна Тема  
 Нова Тема  Одговори на Тема
 Погодно за печатење
Прејди на:
PASS Македонија © PASS Македонија На почеток од траницата
Powered By: PASS Македонија 3.4.03