PASS Македонија
PASS Македонија
Главна | Профил | Регистрирање | Активна тема | Членови | Пребарување | FAQ
Корисник:
Лозинка:
Сними ја лозинката
 Сите форуми
 Microsoft
 Microsoft.NET 1.1/2.0/3.0/3.5
 Makedonska .NET grupa
 Нова Тема  Одговори на Тема
 Погодно за печатење
Автор Предходна Тема Тема Наредна Тема  

anthrax
Почетен Член

1 Пораки

Posted - 23/03/2008 :  14:23:07  Прикажи го профилот  Посети ја anthrax-овата Страна  Одговори со Цитат
Naletav na eden interesen sajt, ochigledno mnogu skoro otvoren: http://mkdot.net. Kako sto mozam da zabelezham ima i forumi i blogovi. Iako forumite im se vo zacetok no zatoa ima razdvizenost na blogovite.

Ova e del od mailot sto go dobiv za grupata:

.NET корисничката група претставува локална организација посветена кон градењето на заедница на .NET програмери и професионалци во Македонија. Инволвирањето и подршката во неодамна одржаниот прв Европски натпревар во Silverlight организиран од Microsoft и INETA (повеќе @ http://www.silverlightchallenge.eu/), каде што Македонскиот претставник го освои првото место се само почеток на нашите активности. Искрено се надеваме дека ова е само најава на многу вакви настани, натпревари, случувања, средби, презентации итн.
MKNUG е водена од локални .NET експерти на волонтерска основа и има четри основни цели:
- Овозможување на постојан канал за комуникација пришто локалните .NET професионалци ќе пронајдат релевантни .NET вести, информации, професионални предизвици и развој на кариерата
- Овозможување на локација за интерни средби и networking
- Можност за стекнување на нови знаења и подобрување на личните вештини на .NET професионалците
- Да биде забавно во остварувањето на целите!

За подршка на оваа корисничка група, придружете ни се со зачленување на сајтот и воедно ќе се станете член во нашата mailing листа.

  Предходна Тема Тема Наредна Тема  
 Нова Тема  Одговори на Тема
 Погодно за печатење
Прејди на:
PASS Македонија © PASS Македонија На почеток од траницата
Powered By: PASS Македонија 3.4.03