PASS Македонија
PASS Македонија
Главна | Профил | Регистрирање | Активна тема | Членови | Пребарување | FAQ
Корисник:
Лозинка:
Сними ја лозинката
 Сите форуми
 Microsoft
 Microsoft Analysis Services 2000/2005/2008/2008R2/2012
 Interesna personifikacija
 Нова Тема  Одговори на Тема
 Погодно за печатење
Автор  Тема Наредна Тема  

Alex
Модератор

282 Пораки

Posted - 21/03/2012 :  14:08:04  Прикажи го профилот  Испрати Alex ICQ Порака  Одговори со Цитат
Microsoft Business Intelligence -- From Chaos to Insights

http://www.youtube.com/watch?v=8OrcxotoxeM

Alex
   Тема Наредна Тема  
 Нова Тема  Одговори на Тема
 Погодно за печатење
Прејди на:
PASS Македонија © PASS Македонија На почеток од траницата
Powered By: PASS Македонија 3.4.03