PASS Македонија
PASS Македонија
Главна | Профил | Регистрирање | Активна тема | Членови | Пребарување | FAQ
Корисник:
Лозинка:
Сними ја лозинката
 Сите форуми
 Microsoft
 Microsoft SQL Server 2000/2005/2008/2008R2/2012
 SQL Server 2014 CTP1
 Нова Тема  Одговори на Тема
 Погодно за печатење
Автор Предходна Тема Тема Наредна Тема  

Alex
Модератор

282 Пораки

Posted - 09/07/2013 :  12:52:12  Прикажи го профилот  Испрати Alex ICQ Порака  Одговори со Цитат
Na linkot e publikuvana najnovata verzija na SQL Server 2014 former Hekaton.

http://www.microsoft.com/en-us/sqlserver/sql-server-2014.aspx

Alex
  Предходна Тема Тема Наредна Тема  
 Нова Тема  Одговори на Тема
 Погодно за печатење
Прејди на:
PASS Македонија © PASS Македонија На почеток од траницата
Powered By: PASS Македонија 3.4.03