PASS Македонија
PASS Македонија
Главна | Профил | Регистрирање | Активна тема | Членови | Пребарување | FAQ
Корисник:
Лозинка:
Сними ја лозинката
 Сите форуми
 Microsoft
 Microsoft SQL Server 2000/2005/2008/2008R2/2012
 Bugs that are fixed in SQL Server 2012 Service Pac
 Нова Тема  Одговори на Тема
 Погодно за печатење
Автор Предходна Тема Тема Наредна Тема  

Alex
Модератор

282 Пораки

Posted - 14/11/2014 :  14:03:35  Прикажи го профилот  Испрати Alex ICQ Порака  Одговори со Цитат
Листа на багови што се корегирани во SQL Server 2012 SP2

http://support.microsoft.com/kb/2958429


Alex
  Предходна Тема Тема Наредна Тема  
 Нова Тема  Одговори на Тема
 Погодно за печатење
Прејди на:
PASS Македонија © PASS Македонија На почеток од траницата
Powered By: PASS Македонија 3.4.03