PASS Македонија
PASS Македонија
Главна | Профил | Регистрирање | Активна тема | Членови | Пребарување | FAQ
Корисник:
Лозинка:
Сними ја лозинката
 Сите форуми
 Известувања, поплаки, багови итн.
 Известувања, поплаки, багови итн. за форумот.
 Tooltip-ови
 Нова Тема  Одговори на Тема
 Погодно за печатење
Автор Предходна Тема Тема Наредна Тема  

DanielJoskovski
Модератор

150 Пораки

Posted - 21/10/2003 :  01:52:26  Прикажи го профилот  Одговори со Цитат
Видете ги tooltip-овите што се јавуваат кога глушецот ќе се задржи на username (може да се направи нешто со тоа??)

Поздрав,
Даниел

vanja
Администратор

4 Пораки

Испратено - 21/10/2003 :  14:48:44  Прикажи го профилот  Одговори со цитат
Поправено и благодарам (или благодариме)Потпис тежок еден грам, автограм, автограм.
На почеток од страната
  Предходна Тема Тема Наредна Тема  
 Нова Тема  Одговори на Тема
 Погодно за печатење
Прејди на:
PASS Македонија © PASS Македонија На почеток од траницата
Powered By: PASS Македонија 3.4.03