PASS Македонија
PASS Македонија
Главна | Профил | Регистрирање | Активна тема | Членови | Пребарување | FAQ
Корисник:
Лозинка:
Сними ја лозинката
 Сите форуми
 Известувања, поплаки, багови итн.
 Известувања, поплаки, багови итн. за форумот.
 Workaround
 Нова Тема  Одговори на Тема
 Погодно за печатење
Автор Предходна Тема Тема Наредна Тема  

DanielJoskovski
Модератор

150 Пораки

Posted - 05/12/2003 :  03:16:56  Прикажи го профилот  Одговори со Цитат
Недела дена немозам да постам ништо на форумот, денес се изнервирав и стиснав на Регистрирање, кога ми понуди да се регистрирам, стиснав на Сите Форуми и влегов во форумот, што ми го потврди сомневањето дека не е во прашање интернет-от, кога не се добива директно. Видете што е ова, оти проблем е
Поздрав,
ДАниел

Alex
Модератор

282 Пораки

Испратено - 05/12/2003 :  12:02:24  Прикажи го профилот  Испрати Alex ICQ порака  Одговори со цитат
Е како бе Даниел , а ова како успеваш да го посташ .
Имаме многу големи проблеми со Internet провајдерите и постојано се случува испад од Internet конекцијата.
Разговаравме со дечките од фирмата на Internet провајдерот и најдовме начин да се надминат сите овие проблеми. Рок кој го дадоа 7 дена
(Да се надеваме )
Доколку не успее да се обезбеди стабилна линија проблемот ќе го решиме со хостирање на нова локација

Поздрав
Александар ТалевЕдитирано од - Alex on 05/12/2003 12:04:00
На почеток од страната

Alex
Модератор

282 Пораки

Испратено - 05/12/2003 :  17:10:48  Прикажи го профилот  Испрати Alex ICQ порака  Одговори со цитат
Едно дополнение,

Имаше мало багче кое е отстрането.

Поздрав
На почеток од страната

DanielJoskovski
Модератор

150 Пораки

Испратено - 08/12/2003 :  02:57:38  Прикажи го профилот  Одговори со цитат
Ај вака, пополека.
Ако откуцаш http://www.sqlpass.org.mk
Добиваш главна страна. На таа главна страна има мени со опции
... .... ..... Форум .... Членови
наведените линкови неработат како сто јас сметам дека би требало да работат.
Фактички линкот Форум ме носи на: http://www.sqlpass.org.mk/forum.htm
Јас за да го постам ова (за да го добијам форумот) куцам:
http://www.sqlpass.org.mk/Forum/Default.asp

Нешто слично е и за Членови, ама сега не ми се куца баш.

Поздрав,
ДаниелНа почеток од страната

Alex
Модератор

282 Пораки

Испратено - 08/12/2003 :  10:39:14  Прикажи го профилот  Испрати Alex ICQ порака  Одговори со цитат
Златен многу брзаш .
Прво треба да ги прочиташ претходните постови и да провериш дали нешто се изменило во меѓувреме,па потоа да пишуваш пола страна .
Инаку за текстовите сите гледаат и забележуваат дека фалат ама никако да се напишат сами од себе .


Поздрав
Александар Талев
На почеток од страната

DanielJoskovski
Модератор

150 Пораки

Испратено - 10/12/2003 :  00:57:31  Прикажи го профилот  Одговори со цитат
Сакаш да кажеш, дека ова ќе остане вака, а дека само во Forum.htm и Clenovi.htm треба да има некои шизички текстови

Поздрав,
Даниел

На почеток од страната
  Предходна Тема Тема Наредна Тема  
 Нова Тема  Одговори на Тема
 Погодно за печатење
Прејди на:
PASS Македонија © PASS Македонија На почеток од траницата
Powered By: PASS Македонија 3.4.03