PASS Македонија
PASS Македонија
Главна | Профил | Регистрирање | Активна тема | Членови | Пребарување | FAQ
Корисник:
Лозинка:
Сними ја лозинката
 Сите форуми
 Известувања, поплаки, багови итн.
 Известувања, поплаки, багови итн. за форумот.
 Грешки во faq
 Нова Тема  Одговори на Тема
 Погодно за печатење
Автор Предходна Тема Тема Наредна Тема  

DanielJoskovski
Модератор

150 Пораки

Posted - 25/02/2004 :  02:33:51  Прикажи го профилот  Одговори со Цитат
Сакав да сменам нешто во профилот, и нормално кликнав на FAQ и таму најдов прашање

Како ли да го сменам профилот ?

Бидејќи не верувам дека FAQ-от го пишувал Кочо Рацин, разгледав малку наоколу (неколку реда од Потписи горе и долу) и прво што забележав е неконзистентност, некогаш на корисниците во одговорите им се обраќате на ти а некогаш ги персирате. Второ, има повеќе пати вишок букви. Би предложил во порелаксирани услови тој што е одговорен за преводот да се наврати на истиот, и да се отстранат недоследностите.
Сугестијата е добронамерна, не би сакал да бидам погрешно разбран, но сметам дека FAQ-от треба да ја следи сериозноста на форумот.

Поздрав,
Даниел

  Предходна Тема Тема Наредна Тема  
 Нова Тема  Одговори на Тема
 Погодно за печатење
Прејди на:
PASS Македонија © PASS Македонија На почеток од траницата
Powered By: PASS Македонија 3.4.03