SQL server user group
регистрација контакт 
Почетна За нас Активности SQL Новости Форум Членови Статут

SQL Новости

 

2004 PASS SQL Server Academy Delivered Top-Notch Education at Exceptional Value

Од 23-25 Јуни во Дубровник-Хрватска беше одржана 2004 PASS SQL Server Academy конференција во која учество земаа повеќе SQL Server професионалци од европа а меѓу нив и Стеван Поповски (член и еден од основачите на PASS Македонија) со темата „Error Handling & Optimizing T-SQL Code in SQL Server 2000“.


















 

 
NAZAD
 
designed by