PASS Македонија
PASS Македонија
Главна | Профил | Регистрирање | Активна тема | Членови | Пребарување | FAQ
Корисник:
Лозинка:
Сними ја лозинката
  Форум Теми Пораки Последна Порака Модератор(и)  
Скриј ги деталите Microsoft    
Стари пораки Microsoft Analysis Services 2000/2005/2008/2008R2/2012
7 24 21/03/2012
14:08:04
од: Alex
Alex, Stef, vanja  
Стари пораки Microsoft SharePoint Portal Server 2003/2007/2010/2013
2 4 14/03/2010
16:25:05
од: DanielJoskovski
   
Стари пораки Microsoft SQL Server 2000/2005/2008/2008R2/2012
255 1002 17/11/2014
10:02:10
од: Alex
Alex, Stef, vanja  
Стари пораки Microsoft.NET 1.1/2.0/3.0/3.5
21 80 06/03/2009
21:00:22
од: Laki
Alex, Stef, vanja  
Скриј ги деталите Известувања, поплаки, багови итн.    
Нови пораки Известувања, поплаки, багови итн. за форумот.
19 45 08/11/2019
19:33:45
од: ToshaJarrett27
vanja  
Статистики
  75 од 371 Членови имаат напишано 1155 пораки во 5 форуми, со последна порака на 08/11/2019 19:33:45 напишана од: ToshaJarrett27.
Моментално има 304 теми и 1 активни тема од твојата последна посета.
Посакајте му добредојде на: MajorDlx97008.
Нови пораки Има нови пораки од последната посета.
Стари пораки Нема нови пораки од последната посета.
PASS Македонија © PASS Македонија На почеток од траницата
Powered By: PASS Македонија 3.4.03