PASS Македонија
PASS Македонија
Главна | Профил | Регистрирање | Активна тема | Членови | Пребарување | FAQ
Корисник:
Лозинка:
Сними ја лозинката
 Сите форуми
 Microsoft
 Microsoft.NET 1.1/2.0/3.0/3.5
 Mono супер .net уредувач
 Нова Тема  Одговори на Тема
 Погодно за печатење
Автор Предходна Тема Тема Наредна Тема  

Damjan
Почетен Член

Macedonia
2 Пораки

Posted - 25/07/2007 :  14:57:13  Прикажи го профилот  Одговори со Цитат
Моно developer нуди широк спектар на алати, и нема скриен код, за разлика од mvs кој има многу скриен код. Можиш се да правиш во Моно developer дури го имаш и изворниот код од Моно developer.
Лесен е за транзиционирање од mvs во Моно developer, оваа го кажувам од лично искуство оти и јас бев некогаш во тоа чудо mvs.
  Предходна Тема Тема Наредна Тема  
 Нова Тема  Одговори на Тема
 Погодно за печатење
Прејди на:
PASS Македонија © PASS Македонија На почеток од траницата
Powered By: PASS Македонија 3.4.03